23 Ekim 2012 Salı

Ustura Kemal 8.Bölüm izle HD


İşgal Güçleri’nin baskılarını iyice arttırdığı, vatana ihanet edenlerin, gerçek vatanseverleri İhanet-i Vataniyye ile suçladığı günlerde;
Hristo Ustura Kemal’i ayağına getirtmek ve onu  haklamak için  Lebbe ve İsmail’i kaçırmıştır.Ustura Kemal’in başında başka bir tehlike daha vardır. Gülnaz’ın kocası Vural’ın, Ustura Kemal’i öldürmesi için tuttuğu Ağır Hasan da Kemal’in peşindedir. Bunu öğrenen Gülnaz Kemal’i bulmak için hayatını tehlikeye atar…Ustura Kemal 8.Bölüm izle. Ustura Kemal hemen harekete geçerken Angeli de Kemal’den sakladığı oğlu İsmail’den dolayı Ustura’nın peşine takılmıştır. Ancak Rum çetecileri Tatavla’nın bütün sokaklarında yoğun güvenlik önlemleri almışlarıdır.  Diğer yandan Kemal kendisini öldürmek için peşine düştüğünü sandığı Ağır Hasan’la burun buruna gelir. Kemal ve çetesinin Angelinin kızlarıyla Tatavla sokalarındaki maceralarında tansiyon gittikçe yükselir.  Angeli, oğlunu kurtarmak isterken Hristo’nun tecavüzüne davetiye çıkarır.Her iki tarafta da silahlar çekilir.Ustura Kemal ve ekibinin, Lebbe ve İsmail’i kurtarması imkansız görünüyordur. Kemal ve Angeli elbirliğiyle Tatavla’yı karıştıracak bir plan yaparlar. Ancak planları bir yere kadar istedikleri gibi gider.
Diğer yandan Vural ve Keriman’ın yasak aşkları daha bir alevleniyordur. Vural hayatı boyunca ilk kez erkekliğini hissetmeye başlamıştır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder